Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak być lepszym - Ucz się jak szybciej być lepszym graczem

Pawel1131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masz platyne 3 i dajesz ludziom rady jak sie szybko wspianc w rankingu (jest juz ponad 9 miesiecy od poczatku presezonu), zdefiniuj szybko.

<>

Opublikowano

masz platyne 3 i dajesz ludziom rady jak sie szybko wspianc w rankingu (jest juz ponad 9 miesiecy od poczatku presezonu), zdefiniuj szybko.

Rady tyczą się do ludzi z niższymi dywizjami.

Legenda
Opublikowano

Ogólnie to bardzo pragne być challengerem. Widzimy się na LCS'ach na wiosne bo tego pragne. I tyle.
Poradnik 10/10. Rób więcej.

Opublikowano

Nie wiem za co hejtujecie gościa znaleźli się LCS playerzy. gościu ma fajny głos nawet dobra grafika tylko może dobij do tego diamentu

tak czy siak spoko poradnik i poleci sub. czekam na więcej chociaż sam mam diament 3.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Nie wiem za co hejtujecie gościa znaleźli się LCS playerzy. gościu ma fajny głos nawet dobra grafika tylko może dobij do tego diamentu

tak czy siak spoko poradnik i poleci sub. czekam na więcej chociaż sam mam diament 3.

Chyba nie ma ironii w twojej wypowiedzi, więc dzięki :)

Opublikowano

2/10 :-) Obejrzałem cały i uważam, że takie poradniki są bezsensu.

Mówisz, że wszystko zalezy od naszego sposobu myślenia i że musimy czegoś pragnąć, rly?

To bardziej był poradnik jak poradzić sobie w życiu a nie na temat league of legends.

Przysłowiowy gracz z bronzu musi się nauczyć podstaw np takich jak buildy, skille, cd'ki, ustawienie na mapie + TeamWork i gra w deffie.

A więc każdy tego typu poradnik będzie bezsensu, iż grać słuchając lub oglądając mecze się nie nauczysz, tak jak jest z naprzykład piłką nożną.

Trzeba grać i grać i samemu dochodzić do swoich błędów, jak i samemu ustawiać w sobie tok myślenia podczas gry.

20utztj.jpg

Opublikowano

Liczyłem na jakiś poradnik w stylu odpowiedni dobór championów dla nowych graczy,itp.
Ten poradnik można porównać do poradnika pana Macieja Blandforda,wybacz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...